Over Ons

In het kort

Als u ons in de arm neemt, komt het gegarandeerd in orde.

Timmerbedrijf Rob is een professioneel, allround en vakkundige onderneming. Als timmerman heeft Rob Wielenga veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf. Maar hij kan ook nog veel meer!

Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, schilderwerk, beglazing, traprenovatie en het plaatsen van deuren, kozijnen, (dak)ramen, dakkapellen en dakopbouwen gerust aan hem overlaten. Naast het reguliere timmerwerk kan hij ook de complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

Something About Us

Wij draaien onze hand niet om voor een professioneel karwei.

Bent u op zoek naar een professioneel klus- en timmerbedrijf om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of te houden? Neem dan contact op met een betrouwbare onderneming: Timmerbedrijf Rob.
Van helemaal niets, timmeren wij iets!

Als bouwspecialist kunnen wij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook zijn wij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen.

Het gebruik van duurzame materialen klinkt ons niet vreemd in zijn oren. Kortom, Timmerbedrijf Rob draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij ons krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs. Klik hier en vraag een vrijblijvende offerte aan.