Over ons

In het kort

Als u ons in de arm neemt, komt het gegarandeerd in orde.

Timmerbedrijf Rob is een professioneel, allround en vakkundige onderneming. Als timmerman heeft Rob Wielenga veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf. Maar hij kan ook nog veel meer!

Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, schilderwerk, beglazing, traprenovatie en het plaatsen van deuren, kozijnen, (dak)ramen, dakkapellen en dakopbouwen gerust aan hem overlaten. Naast het reguliere timmerwerk kan hij ook de complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

Over ons

Wij draaien onze hand niet om voor een professioneel karwei.

Bent u op zoek naar een professioneel klus- en timmerbedrijf om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of te houden? Neem dan contact op met een betrouwbare onderneming: Timmerbedrijf Rob.
Van helemaal niets, timmeren wij iets!

Als bouwspecialist kunnen wij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook zijn wij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen.

Het gebruik van duurzame materialen klinkt ons niet vreemd in zijn oren. Kortom, Timmerbedrijf Rob draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij ons krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs. Klik hier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze specialiteiten

Als het gaat om kwaliteit, service en vakmanschap, zijn wij uw partner. Transparante (on)kosten die helder staan omschreven in de offerte. Duidelijkheid over wat u van ons kan verwachten.

Tevreden klanten, dat is waar het om gaat. Voor minder doen wij het niet!

Nieuwbouw
Verbouw
Onderhoud & reparatie
Renovatie & betimmering
Interieurbouw

Service

Bij ons bent u verzekerd van de beste service. Voor is dat niet meer dan vanzelfsprekend.

Kwaliteit

De producten en materialen die wij gebruiken voldoen uitsluitend aan de hoogste kwaliteitseisen.

Betrouwbaar